Skinny Boy & Curly Sue

de swingendste jazzband met all-time favourite songs

Jazzduo - Skinny Boy & Curly Sue

Skinny Boy & Curly Sue zijn als duo in te zetten voor een korte set bij een receptie, maar ook voor een volledige avond vol swingende muziek.
Ze spelen op verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten. Maar wat denk je van de volgende optie voor je bruiloft?

Het is jullie grote dag! De trouwlocatie is volledig in stijl aangekleed en jullie familie en vrienden zoeken een plekje terwijl op de achtergrond muziek klinkt.
Geen grote band, maar een kleine set: jazzy en romantisch. De ceremonie begint, een bijzonder moment. Alsof jullie elkaar voor het eerst zien,
hoor je jullie nummer. Het is zover: de bruid loopt naar het altaar. Als jullie je geloften hebben uitgesproken gaat de muziek mee in de blijdschap.
Tijdens het tekenen van het trouwboekje hoor je jullie vertrouwde muziek. Nu zijn jullie officieel getrouwd. Tijd voor feest en lekker eten!

Skinny Boy & Curly Sue kunnen jullie speciale dag volledig aankleden met sfeervolle, romantische en swingende muziek. Dat doen ze met zijn tweeën, maar misschien wil je tijdens het diner of het feest wel wat meer volume? Dan breiden ze uit met Shady Kate of The Swinging Five!

Geef je wensen door via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.